Nieuw koorlid – aanmelden

Het Ichthuskoor is op 21 mei 1991 opgericht. De muzikale leiding is in handen van onze dirigent John Propitius.  Op dit moment bestaat ons christelijk gemengd koor uit ca. 45 leden, maar er kunnen er altijd meer bij! De leden van ons koor variëren in leeftijd van 15 jaar tot 80+.

We repeteren van september tot en met juni op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Uiteraard is er tussendoor een pauze om met elkaar koffie of thee te drinken en bij te praten.

Ons repertoire bestaat uit Psalmbewerkingen en geestelijke liederen. Met werken van o.a. J. van der Waart, W.A. Mozart, T.H. Dubois, J. Propitius, P. Stolk en J.S. Bach.

Is het nodig om noten te kunnen lezen om mee te doen? Nee, een beetje muzikaal gevoel en gehoor, gecombineerd met enthousiasme is genoeg.

Hoewel het altijd erg gezellig is op koor, willen we toch meer zijn dan een gezelligheidsclub. We vragen dan ook 100% inzet van al onze leden en een trouwe opkomst. Het gezag van Gods Woord is de grondslag van ons koor. Als u dit ook onderschrijft bent u van harte welkom als koorlid.

Als u vrijblijvend een avond wilt komen kijken, we repeteren elke maandagavond om 20.00 uur in de Ichthuskerk aan de Albert Cuyplaan 2c te Soest.